17 Mayıs 2012 Perşembe

istanbul shoppıng fest'te hazır olun bayanlar:)))


 21 gün sürecek olan İstanbul Shopping Fest (İSF) maratonu, 8 Haziran Cuma akşamı Taksim Gezi Park Konser Alanı’nda düzenlenecek açılış partisiyle başlayacakmış. DJ Funky C’nin açılışını yapacağı parti, Grup Model’in performansı ve Hadisede varmış...
Power FM DJ’i Funky C’nin açılışını yapacağı parti, Taksim Gezi Park konser alanında kurulacak olan sahnede şova dönüşecek. Saat 19.00’da başlayacak gecenin açılış grubu ise farklı gösteriyle nam salan Zalinde. Yurt dışından gelecek olan grup, 10 kişilik ekibiyle muhteşem bir perküsyon şovu sergileyecek. Ödüllü müzik grubu Model’le devam edecek olan gece, misafirlerine coşkulu anlar yaşatacakmış.

E artık 8 haziranı ve devamındaki 21 gününü iple çekiyoruz değil mi bayanlarrrrr:))))






5 yorum:

Rainbow Gatherer dedi ki...

blogun çok şirin suan keşfettim :) shopping festin ne cebimize ne de gardolabımıza bir katkısını görmedim ben, mağazalara dj getirmelerinden başka bir olay olmuyor pek :)

banada beklerim :)

Minikooo dedi ki...

çok teşekkür edeerim herzaman beklerim bende tabiki sana gelirim :)))) bu

Minikooo dedi ki...

buarada bi yandan haklısın ama. Bazı fırsatları çok iyi oluyor. Avmler nöbetleşerek gece 12'ye kadar açık oluyor. Tabi bu arada % 30'luk %50'ye varan indirimler oluyor hemde tamda sezon başında Buda hiçte fena olmuyor.

gecekiyafeti.com dedi ki...

ben de sabırsızlıklar bekliyorum...

bloğunu yeni keşfettim ben de seni davet etmek isterim

www.gecekiyafeti.com

Minikooo dedi ki...

eminim bizim gibi daha çok bekleyenlerde vardır :D tabiki sanada gelirim gece kıyafeti :)